Somosi Lakosok részére maszk!

Tisztelt Somosi Lakosok!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Somoskőújfalui Szociális Szövetkezet önkormányzatunk megrendelésére - az egész országban igen korlátozott mértékben rendelkezésre álló alapanyagok több helyről történt sikeres beszerzése után - megkezdte a védőmaszkok legyártását a somosi lakosok részére, melyből egy-egy darabot mindenki részére ingyenesen eljuttatunk a következő körülbelül két hétben.

Először a 65. életévüket betöltött lakosaink, valamint a háziorvosi, gyermekorvosi-védőnői és fogorvosi rendelő, valamint az óvoda és az idősek klubja dolgozói kapnak védőmaszkokat, majd ezt követően a 65 év alattiak. A védőmaszkok kihordása a holnapi napon kezdődik.

Minden somosi lakos egy darab többször használható, mosható maszkot kap ingyenesen. Több darabot egyelőre pénzért sem tudunk biztosítani. Miután mindenki megkapta a saját maszkját, előre láthatólag tudunk majd eladni is néhány darabot, amennyiben erre igény van. Ha lesz ilyen lehetőség, tájékoztatni fogjuk Önöket.

Kérem szíves türelmüket és együttműködésüket abban, hogy sem a hivatalban, sem soron kívül ne kérjék a maszk átadását, mivel azt munkatársaink személyre szólóan szállítják házhoz mindenkinek a jelzett sorrendben. Az átvételre név szerint, aláírással kerül sor.

A mai napon a Szövetkezet és az Önkormányzat ajándékaként az elkészült első 100 darab védőmaszkot átadtam a Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekgyógyászati Osztály főorvosának, dr. Szabó Attila doktor úrnak. Úgy gondolom, hogy ajándékunk a legjobb helyre került.

Tisztelettel: dr. Tóth László polgármester