MEGHÍVÓ LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓRA

Meghívó lakossági TÁJÉKOZTATÓRA

Tisztelt Lakosok, Érintettek!

A Beruházó NIF Zrt., valamint a Tervező UVATERV Zrt. – Vibrocomp Kft. konzorcium tisztelettel meghívja Önöket a 21. sz. főút Salgótarján elkerülő és országhatár közötti szakasz fejlesztésének előkészítésével kapcsolatos, a Műszaki tanulmánytervet bemutató tájékoztatóra.

A lakossági tájékoztató időpontja és helyszíne:

időpont:

2018. november 28. (szerda) 1700 óra

helyszín:

Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár

cím:

3121 Somoskőújfalu, Somosi út 101-103.

A tervezési feladatot a Magyarország rövid- és középtávú közútfejlesztéséhez kapcsolódó infrastrukturális beruházások összehangolásával és azok 2022-ig történő megvalósításáról szóló 1371/2016. (VII. 15.) Korm. határozat módosítása, valamint Magyarország Kormánya és Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata közötti együttműködési megállapodás végrehajtásával összefüggő feladatokról szóló 1388/2017. (VI. 27.) Korm. határozat (Modern Városok Program) rendelte el.

A tervezési feladat keretében a Salgótarján elkerülő (nyomvonal változatok függvényében) 22-24 km hosszon 2x1 vagy 2x2 forgalmi sávon tervezendő. A tervezés jelenlegi fázisában a Műszaki tanulmányterv készítése van folyamatban.

A tanulmánytervek elkészítése 2019. október hónapban fejeződik be.

A lakossági tájékoztató során lehetőség nyílik a tervezéssel és a vizsgált nyomvonalakkal kapcsolatos kérdések, észrevételek és javaslatok megbeszélésére.

A tervezett nyomvonalakkal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat és véleményeket az alábbi elérhetőségen várjuk:

  • - e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dátum: 2018. 11. 16.