KORONAVÍRUS tájékoztató

Elektronikus ügyintézés a KORONAVÍRUS miatt kialakult krízishelyzetben

Tisztelt Somosi Lakosok!

 

A Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal a lakossági igényeket figyelemben tartva az alábbi nyomtatványokkal segíti az ügyintézés gyorsabb és akadálymentes ügyintézés.

 

A formanyomtatványok körét folyamatosan bővítjük, így kérem figyeljék a honlapot!

 

A Nyomtatványok letölthetők az alábbi linkekre kattintva, vagy a Nyomtatványok menüben:

http://www.somoskoujfalu.hu/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=27:nyomtatvanyok&Itemid=140

 

Kérelem a rendkívüli települési támogatás megállapítására

Kérelem a temetési költségekhez nyújott támogatás megállapítására

Kérelem lakhatási támogatás megállapításához

Formanyomtatvány rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez

 


 

Somosi Lakosok részére maszk!

Tisztelt Somosi Lakosok!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Somoskőújfalui Szociális Szövetkezet önkormányzatunk megrendelésére - az egész országban igen korlátozott mértékben rendelkezésre álló alapanyagok több helyről történt sikeres beszerzése után - megkezdte a védőmaszkok legyártását a somosi lakosok részére, melyből egy-egy darabot mindenki részére ingyenesen eljuttatunk a következő körülbelül két hétben.

Először a 65. életévüket betöltött lakosaink, valamint a háziorvosi, gyermekorvosi-védőnői és fogorvosi rendelő, valamint az óvoda és az idősek klubja dolgozói kapnak védőmaszkokat, majd ezt követően a 65 év alattiak. A védőmaszkok kihordása a holnapi napon kezdődik.

Minden somosi lakos egy darab többször használható, mosható maszkot kap ingyenesen. Több darabot egyelőre pénzért sem tudunk biztosítani. Miután mindenki megkapta a saját maszkját, előre láthatólag tudunk majd eladni is néhány darabot, amennyiben erre igény van. Ha lesz ilyen lehetőség, tájékoztatni fogjuk Önöket.

Kérem szíves türelmüket és együttműködésüket abban, hogy sem a hivatalban, sem soron kívül ne kérjék a maszk átadását, mivel azt munkatársaink személyre szólóan szállítják házhoz mindenkinek a jelzett sorrendben. Az átvételre név szerint, aláírással kerül sor.

A mai napon a Szövetkezet és az Önkormányzat ajándékaként az elkészült első 100 darab védőmaszkot átadtam a Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekgyógyászati Osztály főorvosának, dr. Szabó Attila doktor úrnak. Úgy gondolom, hogy ajándékunk a legjobb helyre került.

Tisztelettel: dr. Tóth László polgármester